• Hyppää pääsisältöön
  • Hyppää ensisijaiseen sivupalkkiin
  • Hyppää alatunnisteeseen
  • Oma tili
  •  

Rapiontuote

Aitoa suomalaista myllyperinnettä! Rapion tuotteissa käytetään vain parasta, suomalaista viljaa.

  • Myllyn Kahvila & Puoti
  • Mylly
    • Historia
    • Tarina
    • Kuvia
  • Tuotteet & Verkkokauppa
    • Kauratuotteet
    • Ohratuotteet
    • Ruistuotteet
    • Vehnätuotteet
    • Myllyn tuoteluettelo
    • Teemme hyvää
    • Reseptit
    • Vinkit
    • Myyntipaikat
  • Yhteys
    • Rekisteriseloste
    • Toimitusehdot
  • I
  • F

marras 28 2019

Rapion Myllyn ruistorttu

4 munaa
1 dl sokeria
1½ dl Rapion Myllyn ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2 dl vispikermaa
1½ dl maitorahkaa
2 dl kokonaisia puolukoita
1 dl (vajaa) sokeria
1 tl vanilja- tai vaniliinisokeria

Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon varovasti ruisjauho-leivinjauheseos siivilän läpi. 
Levitä taikina leivinpaperilla peitetylle uuninpellille.
 Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 8-10 min, kunnes pinta on kauniin ruskea.
 Kumoa sokeroidulle voipaperille. Voipaperilla voi käyttää myös Rapion Myllyn vehnänleseitä. Anna jäähtyä.
 Vatkaa täytettä varten kerma vaahdoksi ja sekoita rahkan joukkoon varovasti.
 Lisää puolukat, vanilja- tai vaniliinisokeri. 
Levitä tortulle ja kääri rullalle.

Written by Rapiontuote · Categorized: Reseptit · Tagged: makeat leivonnaiset, ruisjauho

Ensisijainen sivupalkki

Reseptit

Myllyn ruiskakku

Kuohkeat kahvikakut

Hannan piparit

Letut/muurinpohjaletut

Myllärin rouvan raparperipiirakka

Myllärin rouvan rapeat piparit

Rapeat kauralastut

Rapion Myllyn kahvikakku

Rapion Myllyn ruistorttu

Kahden viljan puuro

Myllytontun joulupuuro

Ohrapuuro

Ohrahelmipuuro

Omenainen ohrauunipuuro

Rapion Myllyn ruisrouhepuuro

Ruispuolukkapuuro ruishelmistä

Syyspuuro

Uunipuuro

Vatkattu kauramarjapuuro

Vatkattu ruis-puolukkapuuro

Vatkattu vehnä-puolukkapuuro

Vehnä-mustikkapuuro

Wanhanajan kaurapuuro

Myllärin rouvan leseruudut

Myllärin sämpylät

Ohrarieska

Kahden viljan rieska

Kaurarieska

Ruishelmien käyttö ruoanvalmistuksessa

Vehnätäysjyväjauhon käyttö

Footer

Vastuullista Tekemistä

Rapion myllyn kaikki tuotteet ostetaan 99 % suoraan Saimaan seudun tiloilta.

Osoite

Rapiontie 148
51930 Paatela, Juva

Ota yhteyttä

rapiontuote(at)rapiontuote.fi
Puhelin 015 454 602

· Ulkoasu Kixit Oy · Toteutus ja ylläpito MMD Networks ·